Tijdens de lockdown vanwege het coronavirus zaten we gedwongen veel thuis. Zolang we het goed hebben is het thuis veilig en goed. Maar soms wil je meer. Dan heb je frisse lucht nodig, andere mensen, geluiden of een wandeling door de natuur. In deze serie een aantal schilderijen met de blik van binnen naar buiten, van veiligheid naar vrijheid. Het zijn stillevens in combinatie met landschap.

uit 2020 tot 2020 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Het grote veld, door het raam

2020

Tijdens de lockdown vanwege het coronavirus zijn we noodgedwongen thuis. Heerlijk in ons comfortabele huis, veilig, alles bereikbaar via de digitale weg. En toch... heerlijk naar buiten, met andere mensen, de gezelligheid en de reuring. Wat zouden we het graag weer meemaken. Dit schilderij in acrylverf op canvas drukt de combinatie uit van de veilige binnenwereld en het verlangen naar de buitenwereld.  

Moestuin door het keukenraam

2020

Tijdens de lockdown vanwege het coronavirus zijn we noodgedwongen veel thuis. Hoe comfortabel en veilg ons eigen huis ook is, er is meer nodig om je goed te voelen. Gewoon naar buiten, andere mensen ontmoeten, wandelen in de natuur. Gelukkig kan ik elke dag de moestuin in. Dit schilderij brengt de binnen- en buitenwereld samen. De veiligheid van het binnenleven en het verlangen naar de buitenwereld. Dit schilderij in acryl op canvas, beschermd door een satijnvernis, komt ingelijst naar je toe. Het kan meteen opgehangen worden.

Tuin door het grote raam

2020

Tijdens de lockdown vanwege het coronavirus zijn we noodgedwongen veel thuis.In een comfortabel huis voel je je veilig en prettig. Toch is er het verlangen naar de vrijheid. Gewoon erop uit, mensen ontmoeten, de reuring en de natuur in.  Dit schilderij drukt de combinatie uit van de veilige binnenwereld en het verlangen naar die grotere buitenwereld. Een stilleven en een landschap in één. Het schilderij is gemaakt in acrylverf en inkt. Een laagje satijnvernis zorgt voor de bescherming van de verflaag. Het schilderij komt ingelijst en kan bij ontvangst meteen worden opgehangen.